18.03.2016

Asla Vazgeçmem 42. Bölüm Özeti. Yiğit meşhur mektubu okur

Geçen bölüm Nazan ve Aytül'ün kızıyla ilgili hakaretlerine dayanamayan Hafize'nin evden çıkar çıkmaz yere yığıldığını görmüştük.

Bu bölüm ölüm olayının kişiler üzerinde bıraktığı etkilerle başladı. Tahmin ettiğiniz gibi en çok etkiyi çocukları içlerinde hissettiler. Nur'a Yiğit destek olurken, babaya Fatih destek olmakta. Cavit ve Elmas ise donuk ve uzaklar.

İclal şirkette Yiğit'in asistanını Nur'un ayağını kaydırması için ayarlar. Yiğit'e de Nur'un şirkete torpille girmesinin diğerleri için dedikodu malzemesi olduğunu, haksızlık olduğunu fısıldar.
Yiğit İclal'in bu sözlerinin etkisinde kalıp Nur'a çıkışır. Nur istifa ettiğini söyler.


Ancak Cahit'in Nur'la ilgili başka planları vardır. "Benim Elmas'la ve o aileyle aramdaki tek köprü Nur. Kimseye o köprüyü yıktırmam. Nur bana lazım" der. İstifasını kabul etmezler.

Nur ve İclal karşı karşıya gelir. Nur İclal'e "Sen kim, oyunlardan, tuzaklardan başka birşeye emek harcamak kim?" der. İclal bu lafların gazıyla kuzeninin yanına gider ve "İclal Kozanoğlu markasını yaratıcaz" der.

Nur Yağmur'dan Hafize'nin ölümüyle ilgili gerçeği öğrenir. Nazan'ın üzerine saldırır. Yiğit onu zor zapteder. Cavit Nazan'ı evden başka bir evlerine gönderir.

Bir günlük bir iş gezisine giderler. Cavit ve Yiğit; Nur ve Fatih 2 araba yola çıkarlar. Arkalarından İclal ve Aytül yola çıkar.

Fatih Nur'un çantasına Nur'un küçükken kendisine yazdığı mektubu koyar. Yiğit mektubu bulur hafif tartışırlar. Tartışma Yiğit'in Nur'u öpmesi ile son bulur.



Hiç yorum yok:
Write comments