15.04.2016

Asla Vazgeçmem 46. bölüm özet. Fırat sonunda Yiğit'e aşkını itiraf ediyor

İclal ve Nur geçen bölüm kaçırılmıştı. Yiğit'in eski düşmanı Rıdvan Yiğit'ten bir seçim yapmasını istiyor. Ölmesini istediğin kadını söylemesini ister. Eger seçim yapmazsa ikisini birden öldüreceğini söyler. Yiğit'in zamanı dolmuştur ama yine de seçim yapamaz. biri sevdiği kadın biri çocuğunun annesi.. Fırat da olaya dahil olur ve İclal'i seçmesi için  baskı yapar. Fatih ve adamları yaklaşmıştır. Nur'un planı vardır. İki kadın kavga etmeye başlar. Diğerlerinin dikkatinin dağılmasından faydalanan Yiğit ve Fırat harekete geçer. Tam o sırada Fatih ve polisler içeri girer. Kadınlar kurtulur. Adamlar yakalanır ama Rıdvan kaçmıştır. kadınların aklında ise tek bir soru kalmıştır. Yiğit kimi seçecekti.

Kozanların evinde gergin bekleyiş sürmektedir. Kadınlar eve döner. Kötü adam kaçtığı için polisler de Yiğit'in tuttuğu korumalar da iki kadın ve Mert'i korumaktadır.
Emin ve Yağmur parkta çocukları oyalarken, Sedat gelir. Yağmur; Emin'i korumak için Sedat'ın sevgilisi  olduğunu söyleyip elini tutar. Emin duruma bozulur ve sinirlenir. Nazan getirdiği çocukla kalabilsın diye hamleler yapar.

Olayın yoğunluğu bitince Yiğit Fırat'tan işkillenmeye başlar. Aytül de Yiğit fark edilecek diye telaşlıdır. Fırat İclal'le yakınlaşmaya çalışırken onları Elmas görür. Nur'a yetiştirir ama Nur'un zaten bildiğini öğrendiğinde bu bilgiyi kullanmamasına şaşırır. Yiğit'in aklı Fırat'a takılmıştır.

Ertesi gün Nur İclal'e gider. Onu Fırat ile ilgili uyarır. Yiğit'in olayı öğrenmemesini istemektedir. İclal Nur'u yine yanlış anlar.. "Ben Fırat'a şans vericem sizin aranızdan çekilicem öylemi?" der. O da Nur'a Fatih'in ona karşı duygularını hatırlatır. Yiğit Fırat'a gider. "Evet kuzen buraya neden geldiğimi biliyorsun herhalde" der. Fırat da cevap verir. "Ben İclal'i seviyorum."




Hiç yorum yok:
Write comments